Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Safir Fue Tekniği Saç Ekimi

Safir Fue Tekniği Saç

Safir Fue Tekniği Saç Ekimi

Safir fue tekniği ile saç ekimi yapan kliniğimizde yeni bir görüntünün verdiği mutluluğa kavuşabilirsiniz. Dilediğiniz anda Turkey Hair Center başvurularınızı bekliyoruz.

Saç ekimi Trabzon ilinden ve dünyanın her yerinden yeni saçlarınıza kavuşmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uygun tekniklerimizle saç ekiminde yüksek teknoloji ürünü cihazları kullanıyoruz. Kliniğimizde saç ekim sürecinden maksimum verimle ayrılacağınız, kişiye özel bir program sağlanmaktadır.

Safir Fue Saç Ekimi

Safir fue saç ekimi tekniği en çok tercih edilen İmperial saç ekimi uygulamalarımız arasındadır.  Standart fue, DHI gibi tekniklere göre artıları olan bu yöntemle daha hızlı bir süreç sizi bekliyor olacaktır.

En çok kullanılan yöntemlerden biri olarak safir fue tekniği daha hızlı iyileşme olanağı sağlar. Kanallar daha az tahribata yol açacağından nekroz riski neredeyse yoktur ve iyileşme süreci daha hızlıdır. Safirin sağladığı bu avantajla 3-4 günlük bir yara iyileşme süresi bulunmaktadır.

Safir saç ekim tekniği ile özellikle ön hat bölgesinde daha doğal ve sık bir görüntü elde ediyoruz. Özellikle Avrupa’dan ve Amerika’dan gelen hastalarımız bu yöntemi daha çok tercih etmektedir. Saç çizgisi kaybolan ve saç çizgisini daha çok alın bölgesine indirmek isteyen hastalarımız için bu yöntem idealdir.

 

DHI Plus Saç Ekimi 

DHI plus saç ekim tekniği kliniğimizdeki en etkili yöntemdir. Patenti Turkey Hair Center’e ait olan bu tedavi yönteminde operasyon 2 gün ve 2 seans şeklinde planlanır. Dhi ve Fue yönteminin ortak olarak kullanıldığı bu operasyonda hastaların çok daha sık ve doğal saçlara kavuşması ve en yüksek sayıda greft naklinin sağlanması amaçlanmaktadır.

Bu yöntemle var olan saçlarınız zarar görmeden yeni saçlarınıza kavuşabilirsiniz. Saç ekimi yapılacak alanın boş olmasına gerek kalmaması nedeniyle Karadeniz saç ekimi  merkezimiz bu yöntemle alanında çığır açmaktadır.