Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaptığı Hareket Gündeme Oturdu

Başakşehir’in tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, Galatasaray’la oynanan karşılaşmada şoke eden

Başakşehir’in tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, Galatasaray’la oynanan karşılaşmada şoke eden bir hareket yaptı.

Halil Umut Meler’in kendisine sarı kart göstermesinin ardından sinirlenen futbolcu yedek kulübelerine doğru “Bunları yazın” şeklinde bir harekette bulundu.

Başakşehirli fubolcu Emre Belözoğlu, Galatasaray maçında gördüğü sarı kartın ardından çılgına döndü.

Halil Umut Meler’in gösterdiği karttan sonra yedek kulübelerinin bulunduğu yere doğru “Bunları yazın” şeklinde bir harekette bulunan tecrübeli futbolcuya tribünler tepki gösterdi.

Konuyla ilgili olarak futbol yorumcusu Erman Toroğlu da değerlendirmelerde bulundu. Toroğlu, devre arasında yaptığı yorumda şöyle konuştu;

“Enteresan işler oluyor. Son 10 dakikada tuhaf hakem kararları var gibi. Emre Belözoğlu kenarda bir yere ‘Bu hakemi yazın’ diyor.