Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da Yat Kiralama

Dünyaca ünlü manzarasıyla İstanbul

Dünyaca ünlü manzarasıyla İstanbul karadan olduğu kadar denizden de muazzam görüntüsünü bizlere sunmuştur. Özel günlerinizde yat kiralama seçeneğiniz ile birlikte farklı ve özel bir gezinti yaparak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Yat Nasıl Kiralanır?

Çeşitli yatlarımız ve teknelerimiz ile birlikte sizlere hizmet veren bogazturuteknesi.com sizlere özel seçenekleri ile tüm profesyonel çalışanları ile sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyar. Sitemizden ulaşabileceğiniz kiralama seçeneklerimizle en güzel şekilde boğazın altında yemek yiyebilir, gezinti yapabilir, görkemli kız kulesini seyredebilir ve sevdiklerinizle baş başa yada grup olarak eğlenebilirsiniz. Yatlarımızda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm teknik ekip ve gereçler ile tüm istekleriniz yerine getirebilecek yapıya sahiptir. Dilerseniz yemekli dilerseniz yemeksiz olarak yat kiralayabilir, dilerseniz de sadece gezinti için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sektörünün en öncü firmalarından olan şirketimiz hizmetlerinde profesyonelliği ön plana çıkararak sizlerin huzurlu ve mutlu gezintilerinizde size eşlik ederek gezinti öncesinde dekorasyonlarından tutun da gezinti sırasındaki ihtiyaçlarınızın tamamını sizler için hazır hale getirecektir.

Yat Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul boğazda yat kiralama fiyatları sizlere sunduğumuz seçeneklere göre değişmektedir. Hizmetlerimiz tüm bütçelere göre düzenlenmekte olup sizlerin isteklerine göre ekstralara göre belirlenebilir. Bu fiyat politikamız menüler şeklindeki hizmetlere istememenize rağmen ücret ödememek ve sadece talep ettiğiniz sevdiklerinizin ve sizlerin istekleri üzerine program yapılarak düzenlenen turlarımızda en yüksek memnuniyet sağlamak amacıyla düzenlenmiştir.