Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İngiltere Turist Vizesi Reddi

    Aile ziyareti,

 

 

Aile ziyareti, gezi amaçlı ya da ticari amaçlı olarak İngiltere ziyaretinde bulunmak isteyenler mutlaka vize almalıdır. Kısa süreliğine verilen ve yerleşim hakkı kazandırmayan bu vizenin reddi halinde itiraz hakkınız bulunmaz. Fakat başvurunuzun yeniden değerlendirilmesi için başvuru yapılabilir. İngiltere Turist Vizesi için yapılacak olan başvuru sonrasında ret gerçekleşirse size açık bir mektup gelecektir.

Vize Reddi Sonrası Süreç Nasıl İşler?

Vize reddi sonrasında İngiltere Konsolosluğu size açık bir mektup yazacaktır. Bu mektupta yanlış beyandan dolayı 10 yıl vize başvurusu yapamama gibi bir ibare olmadığı sürece başvurular yenilenebilir. Size gelen mektupta vize ret gerekçeleri net bir şekilde ifade edilir. Bu bakımdan yeni başvuruda gerekli aksaklıklar ve eksikler giderilir. Vize başvurusunda olumlu sonuç almak için gerekçeleri değiştirmek ve ispatlamak gerekir. Bu halde olumlu şekilde vize durumu düzelebilir. İngiltere Turist Vizesi başvurusunda belgelerde ya da bilgilerde değişiklik yapılmaması halinde aynı sonuç alınır. Bu konu ile ilgilenmek istemediğiniz zaman ise danışmanlık şirketlerinden yardım alabilirsiniz.

Kurumsal bir firmaya ret mektubu ile başvurduğunuzda size geri dönüş daha sağlıklı olacaktır. Vize reddi durumunda ödediğiniz vize harcı size geri verilmeyecektir. Fakat yeniden yapılacak başvuruda tekrar vize harcı ödemenize gerek yoktur. Bu bakımdan gerekli işlemler eksikler giderilerek yenilenebilir. Vize reddi sonraki aşamalarda olumsuz olarak da karşınıza çıkabilir. Bu bakımdan dikkatli olmak gerekir.