Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hemen Paykasa Al

Hiçbir bilginin sızdırılmadan, güvenli

Hiçbir bilginin sızdırılmadan, güvenli bir şekilde ödeme olanağını sağlayan Paykasa yöntemi, ülkemize sıklıkla tercih edilen yöntemler arasında bulunmaktadır. Doğrudan güvenilir bir ödeme kaynağını sağlamasının yanı sıra, banka bilgileriniz ve kişisel detaylarınızda zarar görmeden finansal işlemlerinizi halledebilme olanağını sağlar.. Aynı zamanda hızlı bir ödeme seçeneğini sağlamasıyla da Paykasa, çeşitli avantajları olan online sanal kart olarak kendini göstermektedir.

Paykasa Kartının İçerisindeki Para Nasıl Yükleniyor?

Paykasa kartı, beliri bir bakiye sistemine göre işlem görmektedir. Euro para biriminde yer alan bu bakiyeler, 10€ ile 500€ arasında bir rakam tutarlarıyla değişir. Ne kadarlık bir bakiye satın almak istiyorsanız, güncel kur ne ise onun TL karşılığını ödeyerek ucuz paykasa satın alma işlemlerini bizim üzerimizden yapabilirsiniz. Bizden satın aldığınız bakiye miktarı ile birlikte size özel olarak üretilen rastlantısal 16 hanelik pın kod numarası, 4 (dört) rakam ile oluşturulmuş güvenlik-cvv kod numarası ile son geçerlilik tarihi detayları ile size verilir. Size verilen bilgileri kullanarak, bir siteden bir şeyler satın alırken, yatırım yaparken ya da diğer işlemlerinizde kartı kullanabilirsiniz. Harcama tutarı da kart bakiyenizden düşülmektedir.

Paykasa Kartın Bozdurulması Ne Demek?

Her açıdan güvenli Paykasa sistemi, sizlere kartınız ile harcama yaptığınız kadar kartınızın içerisindeki parayı da nakit olarak alabilme imkanı verir. Sizlere verdiğimiz Paykasa bozum hizmeti, kartınızın içerisinde ne kadar bakiye varsa onu TL’ye çevirerek banka hesabınıza aktarma hizmetini kapsar. O yüzden müşteri hizmetlerimiz ile iletişim kurarak kartınızın bozdurulmasını istediğinizi belirtebilirsiniz.Bunun üzerinden kartınızın bakiyesi kontrol edilerek, ilgili miktar hesabınıza aktarılacaktır.