Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekonomide Yeni Dönem

Pandeminin ekonomi üzerindeki etkileri

Pandeminin ekonomi üzerindeki etkileri giderek azalırken, ekonomik gelişmenin daha da hızlanacağına olan inanç da artıyor. Yeni ekonomik gelişmeler ile daha fazla insanın iş sahibi olması ve daha fazla insanın refah seviyesinin artacağı düşünülüyor. Bir nevi istihdam seferberliği olan bu faaliyetlere Class akaryakıt Naifoğlu Holding firması da destek veriyor.

Hali hazırda Türkiye genelinde 50 akaryakıt istasyonu ile hizmet vermeye devam eden firma, ekonomide beklentilerin üzerinde gelen büyüme rakamlarına katkı sunmak amacı ile 2023 yılı için daha iddialı hedefler ortaya koyuyor. Bu kapsamda çok sayıda yeni insana iş kapısı ve müşterilere daha kaliteli hizmet sunmayı planlayan firma gelecek hedeflerini de bu kapsamda güncellemiş durumda.

250 Yeni Akaryakıt İstasyonu

Ülkemizde faaliyet gösteren önemli bir akaryakıt firması olan Class petrol yeni dönemde ekonomide daha fazla yer almayı hedefliyor. Naifoğlu Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve hali hazırda çok sayıda insana ekmek kapısı olan firma, 2023 hedefleri doğrultusunda, 250 yeni akaryakıt istasyonu açmayı planlıyor.

Class petrol bu kapsamda iş verdiği kişi sayısını da 3000 kişiye ulaştırmak istiyor. Ülkemizde Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği anlamda istihdam seferberliğine daha fazla katkı sunmak amacı ile hizmet veren firma, bu sayede daha fazla insanın evine ekmek götürebilmesine imkan tanıyacak gelecek hedefleri tanımlıyor. Müşteri memnuniyeti sağlayan yeni akaryakıt istasyonları ile daha fazla kişiye ulaşmayı amaçlayan firma ülkemizin geleceğine olan inancını sürdürüyor.