Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uygun Fiyatlı Tesettür Abiye

Abiye kıyafetlerin fiyatları diğerlerine

Abiye kıyafetlerin fiyatları diğerlerine göre daha yüksektir. Bu durumun nedeni abiyelerde kullanılan malzemelere ya da farklı kumaş türlerine bağlanabilmektedir. Kıyafetler tesettür başlığı altına girdiğinde de fiyat otomatik olarak artmaktadır. Ancak her şeye rağmen özellikle internet üzerinden uygun fiyatlı olarak tesettür abiye satın alınabilmesi mümkündür. Online satışlara başlayan mağazalar fiyatlardaki indirimleri daha çok ürün satarak telafi edip kendilerine kazanç elde edebilmektedir.

Tesettürlü olan hanımlar abiye tercihlerini ferace modellerinden yana da rahatlıkla kullanabilmektedir. Artık feracelerin bir kısmı özel gecelerde de kullanılabilir şekilde tasarlanmaktadır. Bu tür modellerin tasarımlarında genellikle boncuk işlemleri dikkat çekmektedir. Feracelerin kol ya da etek kısımlarına eklenen tüller de onları abiye formatına sokabilmektedir. Böylelikle bir giy çık ürünü olarak hanımların hayatına giren feraceler şık davetlerin de vazgeçilmezlerinden olmuştur. Üstelik davetler için tasarlanan feracelerde farklı renk seçenekleri de bulunmaktadır.

Tesettür Mont

Abiyelerde olduğu gibi internet üzerinden oldukça kaliteli ve uygun fiyatlı tesettür mont modellerine erişim sağlanması da mümkündür. Montların tesettür olarak tanımlanması hem kalıplarından hem de boylarından ileri gelmektedir. Zira tesettürlü hanımlar daha bol ve daha uzun kesimli montları tercih etmektedir. Mont modelleri internet üzerinden farklı renk seçenekleri ve kumaşlarla satışa sunulmaktadır. Böylelikle küçük şehirlerde çok mağaza gezmek fırsatı yakalayamayan hanımlar da kendi istek ve zevklerini yansıtan ürünleri satın alabilmektedir.