Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Restoran Sipariş Sistemi

  Ülkemiz muhteşem bir

 

Ülkemiz muhteşem bir yemek kültürüne sahip. Sahip olduğumuz coğrafyanın dört bir yanından çıkan muhteşem lezzetler hepimize en güzel haliyle ulaşıyor. Bu konuda restoranlar adeta bir aracı konumunda. Türk mutfağının muhteşem örnekleri restoranlar sayesinde en uygun şartlarda bizlere ulaşmayı başarmakta. Restoranların sunduğu kaliteli hizmete devam edebilmesi için de teknolojiden yardım almak şart. Bu aşamada restorant programı restoranların tüm ihtiyaçlarını karşılamayı başaracak.

Genellikle restoranlarımızda tek bir ürünün satışı gerçekleşmiyor. Birçok farklı ürün çeşidine sahip olan menüler gelen misafirlere sunulurken misafirler özgürce seçimlerini gerçekleştiriyorlar. Alınan siparişlerin en doğru şekilde mutfağa aktarılması ve sonrasında mutfakta hazırlanan ürünlerin en iyi şekilde misafirlere teslim edilebilmesi için restoran sipariş sistemi kullanımı gerekli olacak.

Hesap Açığı Problemleri Ortadan Kalkacak

Büyük restoranlar her gün binlerce misafir ağırlamaktadır. Bu misafirlerin tamamı farklı ürünle sipariş eder ve bir süre sonra işletmeden ayrılırlar. Günün sonunda restoranlarda yapılan hesaplamalarda bazı uyuşmazlıklar kendisini göstermeye başlar. Çok büyük bir yoğunluk yaşanana restoranlarda oluşan açıkların sebebinin fark edilmesi mümkün olmamaktadır. Artık bu işi RestoMenüm uygulaması işletme yöneticileri yerine yapacaklardır.

Yoğunluğun en yüksek seviyede olduğu anlarda çalışanlar bazı siparişleri yazmayı unutabilir. Benzer bir şekilde ödeme aşamasında da yanlış hesaplamalar yapılabilmektedir. Tüm bunlar gün sonunda gereğinden daha düşük miktarda gelir elde edilmesine sebep olur. Bunun için de herhangi bir çalışanın suçlanması doğru olmayacaktır.

RestoMenüm uygulaması verilen siparişleri ve bu siparişler sonrasında alınan ücretleri her zaman not eder. Gün sonunda bunları rapor olarak işetme yöneticilerine sunacaktır. Kullanılan cafe programı ile birlikte misafirlerden alınacak olan ücretler otomatik olarak hesaplanır. Sunulan tüm hizmetler ile birlikte restoranlarda hesap açığı oluşma ihtimali ortadan kaldırılacaktır.