Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’da 5 Oyuncuda Covid-19 Çıktı

  Dünyayı saran koronavirüs,

 

Dünyayı saran koronavirüs, Galatasaray’ı da vurdu. Galatasaray’da forma giyen 5 futbolcunun covid-19 testi pozitif çıktı. Bu futbolculara, milli takımda sakatlanan Luyindama’da dahil edildiğinde, sarı kırmızılı takımda toplam eksik sayısı 6’ya çıkıyor. Aynı şekilde, milli takımında sakatlanan Etobo ile eksik sayısı 7’ye yükseliyor. Kaliteli ve güvenilir bahis deneyimi yaşamak isteyenlerin tercihi supertotobet oluyor.

Galatasaray’da Koronavirüs Alarmı

Sarı kırmızılı takımda Omar, Babel ve Arda’yla beraber ilk on birin değişmez iki isminin daha koronavirüs olduğu açıklandı. Böylelikle Galatasaray’da koronavirüs vaka sayısı 5’e yükseldi. Ancak Galatasaray’da eksikler listesinde sakatlar da var.

Lyundama Milli Takımda Sakatlandı

Galatasaray’da, tam 5 oyuncunun PCR testi sonuçları pozitif çıktı. Bu oyuncuların ilk on bir oyuncuları oldukları biliniyor. Bu durumda Galatasaray’ın bir kadro zafiyeti yaşaması kaçınılmaz. Ancak, koronavirüs sebebiyle takımlarını yalnız bırakan oyunculara bir de milli takımlarında sakatlanan Lyundama ve Etobo eklendi. Nijerya milli takımının Sierra Leone ile oynadığı maçta sakatlanan Etobo, maçın 36. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı, futbolcunun kesin durumu kontrollerden sonra belli olacak. Takımın savaşçı isimleriyle beraber Galatasaray’da toplam eksik sayısı 7 oldu.

Galatasaray’da Zorunlu Kadro Değişikliği

Galatasaray, Hes Kablo Kayserispor maçında toplam 7 oyuncusundan yararlanamayacak. Fatih Terim, zorunlu kadro değişikliğine gidiyor. Zorlu Kayseri deplasmanında, Donk, Linnes, Emre Akbaba ve Ömer Bayram’ın on birde başlaması bekleniyor.