Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edinson Cavani Fenerbahçe’ye mi Gelecek?

Manchester United forması giyen

Manchester United forması giyen ve geçtiğimiz sezonlarda aynı formayla başarılı bir şekilde mücadele eden yetenekli futbolcu Edinson Cavani, kafaları karıştırdı. Sezon sonu Manchester United ile sözleşmesi bitecek olan Edinson Cavani’nin bir sonraki mukavelesi hangi takım ile olacak fazlasıyla merak konusu.

34 yaşındaki popüler golcü, Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’a dahil olmasıyla birlikte forma giyme işi askıya alındı. Manchester United da Cavani ile sözleşmelerini bitirerek yollarını ayırma taraftarında. restbet giriş

Cavani’nin Kırmızı Şeytanlar ile yollarını ayıracaklarını duyan Fenerbahçe taraftarları da Edinson Cavani İnstagram hesabını ablukaya aldılar. Gönderilerine, paylaşımlarına ve dm kutularına ‘Come to Fenerbahçe’ yazan taraftarlar bu konuda ciddiyetlerini de gösterdiler.

Yapılan ‘Come to Fenerbahçe’ yorumlarını yazan taraftarları takibe almaya başlayan Cavani aynı zamanda İnstagram’da Fenerbahçe’nin attığı hikayeleri de izledi.

Uruguaylu forvetin Fenerbahçe taraftarlarına ve Fenerbahçe’ye göstermiş olduğu bu ilgi bir hayli dikkat çekti. Fenerbahçeli taraftarlar, Edinson Cavani’yi takımda görmeyi çok istediklerini her koşulda belli ediyorlar. Cristiano Ronaldo’nun gelişiyle gözden düşen Cavani şimdilerde takım arayışında. Manchester United da Uruguaylı’nın takımdan gitmesini istiyor. Özellikle Türk medyasında şu sıralar Cavani çok ciddi şekilde yazılıyor.

Edinson Cavani’den Taraftarlara Umutlandıran Karşılık

Einson Cavani, ‘Come to Fenerbahçe’ mesajıyla hesabını ablukaya alan Fenerbahçeli taraftarın hesaplarını takibe almaya başldı. Cavani, bazı Fenerbahçe taraftarlarının takım ile ilgili yaptıkları paylaşımları da izlemeden geçmedi.