Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

All On Four İmplant Nedir?

All on Four İmplant,

All on Four İmplant, fonksiyonel bir implant türüdür. Bu köprüler genellikle, titanyum ile kaynaşmış akrilik, monolitik zirkonya ve bir kobalt-krom çerçeveye istiflenmiş porselen gibi malzemelerden üretilir. All on Four İmplant dört ila altı diş için kullanılır ve dişsiz hastalar için en iyi tedavi seçeneği olarak değerlendirilir. Bir günde tamamlanabilen All of Four İmplant, İzmir implant kliniklerinde yapılmaktadır. Çene kemiğini koruyan bu implant tipi, orijinal diş görünümü sağlaması ile tercih edilir.

All On Four İmplant Özellikleri

Yetişkinler arasında eksik diş, oldukça sık görülen bir durumdur. Dental implant teknolojisi nedeniyle, protezlerle birlikte gelen rahatsızlığa ve sıkıntıya gerek yoktur. All on Four İmplant sayesinde yalnızca dört implant ile üst ya da alt çenedeki dişler değiştirilebilir. Standart implantta, tek bir çene için 8 ila 10 arasında implant gerekir. Bu nedenle All on Four, çok daha hızlı ve pratik bir yöntemdir. Aynı zamanda dişler yerine sabitlenir ve doğal diş hissi verir. Protezlerin, takıp çıkarılmasına göre bu implantlar, dişsiz hastalar için kolay kullanım şansı ile idealdir. İzmir implant kliniklerinde titizlik ile davranılır ve ideal ölçülerde implantler yerleştirilir.

Diğer dental prosedürlere göre All on Four, istenilen yiyecekleri yeme içme imkanı sunar. Şekerlemelerden uzak duran protez sahibi hastalar için bu, büyük bir avantajdır. Ayrıca çiğ meyve ve sebzeler kolaylıkla ısırılabilir. All on Four İmplant, geleneksel dental implantlara kıyasla düşük maliyetlidir. Geleneksel dental implantlar iki ila üç kat daha pahalı olabilir. Her diş protezinin kendi implantını gerektirdiği geleneksel implantların aksine All on Four İmplant, yalnızca dört implant ile tamamlanır. Ağız içerisindeki alandan daha iyi şekilde faydalanmak için arkadaki implantlar 45 derecelik açıyla eğime sahiptir. Dörtlü implant, üzerine yapay dişlerin tutturulduğu bir protez köprüyü veya kemeri destekler. Bunlarla birlikte hastanın damak kısmını kaplamadığından daha konforludur ve kısa sürede alışılabilir. İzmir implant seçeneklerinden hangisinin sizin için ideal olduğunu doktorunuza danışarak öğrenebilirsiniz.