Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu İddiası

Adı CHP’den İstanbul Büyükşehir

Adı CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için konuşulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu temaslarına başladı. İmamoğlu, CHP’nin İstanbul’daki ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin İstanbul’daki 13 belediye başkanıyla buluştu.

Toplantı Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. İmamoğlu’nun belediye başkanlarına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili görüşlerini sorduğu öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu, nihai kararın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Meclisi tarafından verileceğini, herkesin de bu karara saygı duyacağını ifade etti.

İmamoğlu, bu toplantının ardından CHP’li bazı ilçe başkanlarıyla da bir araya geldi. Bu toplantının konusu da yaklaşan yerel seçimlerdi. Ekrem İmamoğlu’nun parti içi mutabakatla aday olmayı istediği, önümüzdeki günlerde de görüşme trafiğinin devam edeceği öğrenildi.

İmamoğlu’nun hem belediye başkanları, hem ilçe başkanları hem de milletvekillerinin desteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmayı istediği öğrenildi. Ekrem İmamoğlu, 2014 yılından bu yana Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor.