Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jeff Bridges son halini paylaştı

Lenfoma teşhisi konulan ve

Lenfoma teşhisi konulan ve tedavi görmeye başlayan Oscar ödüllü oyuncu Jeff Bridges, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Son halini yayınlayan Bridges, “İyi hissediyorum. Saçlarımı kazıttım. Monty adında bir köpeğim var. Doğum günümü kutladım, 71 yaşındayım” ifadelerini kullandı.

‘Big Lebowski’ filmiyle hafızalarda yer edinen Amerikalı oyuncu Jeff Bridges, geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını açıkladı.

Bridges, “Bana lenfoma teşhisi konuldu. Bu ciddi bir hastalık olmasına rağmen harika bir doktor ekibine sahip olduğum ve iyileşme süresi tahmini iyi olduğu için şanslı hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Kanserle mücadele ettiği bugünlerde hayranlarını habersiz bırakmayan oyuncu, önceki gün Instagram hesabından son halini paylaştı.

Saçları kazınmış ve sakalları kesilmiş halde objektife gülümseyen Bridges, gönderisine, “İyi hissediyorum. Saçlarımı kazıttım. Monty adında bir köpeğim var. Doğum günümü kutladım, 71 yaşındayım” notunu düştü.

Takipçileri Jeff Bridges’e yaptığı yorumlarla destek oldu.

Oyuncu, tedaviye başladığını belirterek, iyileşme haberini de sosyal medya hesabından paylaşacağını söylemişti.

Bridges, yedi kez ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ve ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ dallarında Oscar’a aday gösterilmişti.

Jeff Bridges, 2010 yılında ‘Çılgın Kalp’ adlı filminde ‘Otis Blake’ rolü ile ‘En İyi Erkek Oyuncu’ dalında Oscar ödülünün sahibi olmuştu.