Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koton Pantolon ve Etek Modelleri ile Moda, Podyumlardan Sokağa Taşıyor

Kadın pantolon modelleri ve

Kadın pantolon modelleri ve etek tasarımları ile KOTON, modanın nabzını tutuyor. Hem günlük giyimde hem de şık kombinlerde kullanabileceğin etek ve pantolonlar, dolabın vazgeçilmezlerini oluşturuyor. Gömlek, kazak, ceket veya sweatshirt ile tamamlanan takımlar, günün dilediğin her anında sana eşlik ediyor. Pazar keyfinin rahatlığını artıran sportif pantolonlar, iş toplantılarında öz güven kazandıran stil sahibi etekler, yılın modası havuç kesim pantolonlar ve modası hiç geçmeyen miniler KOTON Sonbahar / Kış koleksiyonunda seni bekliyor. Koleksiyonu yakından mercek altına alarak senin için inceledik. Sezon alışverişi öncesi moda olan ne varsa derledik. Sen de tarzınla öne çıkmanı sağlayacak seçkin modelleri görmeye hazırsan, başlıyoruz.

Sonbahar / Kış Kadınlarının Gözdesi Etekler 

Pelerinlerin, ceketlerin, beli incecik saran kemerlerin geri döndüğü sezonda etekler de kombinlerin yıldız parçaları arasında yer alıyor. Damalı desenler tüm çekiciliği ile sokaklarda salınıyor. Özellikle mini, kalem etek ve salopet kesimlerde kullanılan ekoseler sezon trendleri arasında. Ekose etekleri; gömlekler, farklı renkte ekose ceketler, kazaklar ve kalın hırkalarla tamamlayabilirsin. Ne de olsa bu yıl kat kat giyinmek çok moda. Layering akımının gölgesinde hazırlanan kombinlerde farklı stiller, farklı renkler üst üste giyiliyor. Sıcacık ve tarz sahibi bir kış, kat kat kıyafetlerle sokaklarda boy gösteriyor. Elbette yalnızca kareli etekler değil, bu yıl biraz daha klasik sevenler için de kadın etek modelleri mevcut. Triko etekler geçen sezondan arkasına aldığı rüzgarla bu kış da fırtına estiriyor. Fırfırların özellikle bel kısımlarında kullanıldığı etek modellerinde, uzun ve tiril tiril kumaşlar da yer alıyor. Özellikle asimetrik kesimli saten etekleri bu yıl vitrinlerde sık sık görebilirsin. İnce pililer, volanlı kesimler, bol bol düğmeler ile etekler stilin anahtarı oluyor. Kışın alışık olduğumuz pastel ve koyu renkler kadar, canlı ve neon renkler de eteklerde bolca kullanılıyor.

Pantolonlarda Feminen Detaylar Başrolde 

KOTON kadın pantolon modellerinde de, eteklerde vurgulanan feminenliği taşıyor. Yılın modası havuç kesimler, ekoselerle, belde pililerle fark yaratıyor. Kadınlarda kumaş pantolon modası hızla geri dönerken yüksek beller, kemerler, kısa ve dar paçalar kombinden rol çalıyor. Ton sür ton kombinlerde kendine yer bulan pantolonlar, çizmelerle kombinlenerek moda tarihinde iz bırakmaya hazırlanıyor. Şıklık kadar rahatlığın da ön plana alındığı tasarımlar, regular kesimlerle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda gözde olan skinny modeller bu yıl da raflarda yer alırken trend etkisini havuç kesimlere yavaşça devrediyor. Petrol yeşili, kiremit rengi gibi iddialı ve smart seçimler KOTON koleksiyonunda dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezonun beğenilen triko pantolonları daha spor tasarımlarla kullanıcıları beklerken klasik modellerde İspanyol paça veya farklı kesimde alternatifler de yer alıyor. Kadın pantolon modelleri; trikolarla, ceketlerle, gömlek ve sweatshirt’lerle kombinlenebiliyor. Sezonun yıldızlarından olan belden kemerli ceketleri, havuç kesim pantolonlarla bir arada giyebilir, kovboy çizmelerinle ters köşe bir takım hazırlayabilirsin. Beyaz bir boğazlı kazağı tamamlayan beyaz pantolon ve çizmeler ile tek tonun zarafetini göz önüne serebilir, sade şıklığı görünür kılabilirsin.

KOTON etek ve pantolon modelleri, bu sezon modanın podyumlardan sokağa indiğini müjdeliyor. Dama ve leopar desenlerinin oldukça ilgi gördüğü tasarımlarda sade ve iddialı modeller dikkat çekiyor. Neredeyse her kıyafette kemer yer alırken aksesuar olarak çizmeler de trend listesinde kemerleri takip ediyor. Triko etkisinin hissedildiği kıyafetlerde kışa uygun yünlü ve pamuklu kumaşlar yer alıyor. Sen de kişisel seçkinde trend etek ve pantolonlara yer verebilir, KOTON stilinle yılın modasını yansıtabilirsin.