Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kişiye Özel Online Davetiye Baskı

Evlilik, aile kurmanın en

Evlilik, aile kurmanın en temel adımlarından biri. Evlilik, kadın ve erkek arasındaki sevgi, düğün hazırlıkları nasıl yapılır düğün hazırlıkları nasıl yapılır zemindir. Evlilik, erkek ve kadının fizîkî, maddî ve rûhî yönden birbirinde sükûn ve huzur bulmasının adıdır.

1. EVLENME TEKLİFİ
Unutulmaz ve sürekli hatırlanacak anlardan bir taneside evlenme teklifidir.
Romantik ve akılda kalıcı evlilik teklifinin olmassa olmazlarında tek taş yüzük ile başlanır
düğün hazırlıkları nasıl yapılır

 2. KIZ İSTEME/SÖZ HAZIRLIKLARI
Ailelerin yeni yeni tanıştığı bu süreçte hem gelin için hem de damat için heyecan dorukta. Kız isteme törenlerinin farklı kültürel adetleri bulunuyor. Geleneksel bir kız isteme töreni gerçekleştirecekseniz ailelerin kültürlerini öğrenmelisiniz. Her kültürün farklı adetleri olduğu için net bir bilgi vermek doğru olmaz. Fakat kız isteme töreninin olmazsa olmazı arasında söz çiçeği ve söz çikolatası,söz ve kına magnetleri,karşılama panoları  bulunuyor.

3. NİŞAN HAZIRLIKLARI
Nişan günü yaklaşıyor. Yapılacak pek çok hazırlık var. Nereden başlayacağınızı düşünüyorsanız öncelikle nasıl bir nişan istediğinize karar vermelisiniz.
Nişan Mekanı Seçimi
Nişan pastası
Nişan yüzükleri
Nişan tepsisi
Nişan magnetleri
Nişan Afişleri
Bu masalsı hoş anıları ölümsüzleştirmek için hatıra magnetler ve fotoğraf çekimleri için duvara asılan nişan afişleri de nişan hazırlıklarının arasındadır.

4. DÜĞÜN HAZIRLIKLARI
Nikah Şekeri
Düğün Davetiyeleri
Hatıra magnetler
düğün konseptine uygun Karşılama panoları ve afişler
Nikah Şekeri
Nikahtan aylar öncesinde nikah şekeri modellerine göz atılarak misafirlere hediye edilecek olan doğru nikah şekeri seçimi de yapılmalı.
Davetli Listesi
Düğünden aylar önce planlanacak olan detaylardan en önemlisi davetli listesi. Kimlerin davet edileceği, akrabalar, ailelerin yakınları ve tabii ki arkadaşların listesi çıkarılmalı.

5. KINA GECESİ HAZIRLIKLARI
Kına Gecesi
Kına gecesi, gelinin evine ve arkadaşlarına veda ettiği gecedir. Bu gecede geline kına yakılır ve şarkılar eşliğinde danslar edilir.
Kına Malzemeleri
Geleneksel bir kına gecesi yapacaksanız bindallı, çarık gibi kına gecesi malzemelerinden satın alabilirsiniz. Kına gecesinin olmazsa olmazı olan kına tepsisini, kına duvağını ve kına magnetlerini unutmamak gerekiyor. Kına gecesinde genç kızların takması için çeşitli taçlar alarak geceyi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

2020 DÜĞÜN KONSEPTLERİ
Son yıllarda düğünlerin vazgeçilmez kuralı haline gelen sadelik, doğallık ve eğlence, 2020 yılının da gözdesi olacak. 2020”de de düğün mekanları, menüler ve hatta davetiyeler doğadan esinleniyor, gelinlikler sadeleşiyor, saç ve makyajda abartıya yer verilmiyor. Ağırlıklı olarak doğa dostu seçimlerin ön plana çıkacağı düğünlerden, bu sene de after party’ler, etkinlikler ve kişiselleştirilmiş konseptler de yer alacak.
Düğünler daha samimi oluyor
Çiftlerin illüstrasyonlarının kullanıldığı davetiyeler, isimlerinin baş harflerinden oluşan monogramın kullanıldığı davetiyeler, runnerlar, peçeteler ve karşılama panoları ,afiş baskıları  gibi özel tasarımlarla, çift odaklı bir düğün ambiyansı yaratılıyor.
Eğlenceli ve sevimli düğün dekorasyon parçaları da 2020 düğünlerine renk ve enerji katmaya hazırlanıyor. Bunların başında farklı boyutlarda balonlar ve ışıklandırmalar geliyor.
En yeni düğün trendleri arasında ise canlı performanslar öne çıkıyor. Çiftler, düğün müzikleri için artık DJ’lere değil orkestralara yöneliyor.

Düğün konseptlerinizi belirlerken kendi tasarımlarınızı ve hayalinizdeki Davetiyeleri,afişleri,karşılama panolarını,söz ve nişan magnetlerini konseptinize uygun tasarlatmak için  matbaagram.com sitesine bir göz atın ,uygun fiyatları ile ve sınırsız tasarım seçenekeri ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için matbaagram size yeter.