Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Iveco servisi iletişim

Iveco servisi iletişim kurmak

Iveco servisi iletişim kurmak için, ilgili Iveco servisleriyle iletişim kurmanız gerekmektedir. Iveco servislerinin resmi internet sitelerinde telefon numaraları bulunmaktadır. Bu numaraları arayarak ilgili Iveco yetkili servisi ile hızlı bir şekilde iletişim kurabilir ve ihtiyacınız olan desteği alabilirsiniz. Ayrıca 7-24 hizmet veren Iveco müşteri hizmetlerini arayarak da ihtiyacınıza yönelik bilgiler alabilir, gerektiği taktirde destek talep edebilirsiniz. Iveco’nun resmi internet sitesinde “Iveco Yardım Noktaları” adında bir arama bölümü bulunmaktadır. Bu sayfayı kullanarak, size en yakın olan Iveco satış bayileri ve İveco yetkili servislerini harita üzerinde bulabilirsiniz. Ayrıca yine bu sistem üzerinden size en yakın İveco bayileri ya da yetkili servisleri için yol tarifi alabilirsiniz.

Iveco satış bayileri ve Iveco servisi iletişim için, Iveco Non-Stop uygulamasını temin edebilir ve aradığınız desteğe hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Iveco Non-Stop, müşterilerin yol yardımı alması için hazırlanmış bir telefon uygulamasıdır. Uygulamayı kullanmak için müşteriler yalnızca plaka numaralarını ve araç tanımlama numaralarını girmelidir. Ardından tek bir tuşa basarak yardım isteyebilmektedirler. Iveco müşteri merkezi hemen sistem üzerinden GPS koordinatlarını almakta ve aracın yerini tespit etmektedir. Böylece en yakın ya da gereksinimlere en uygun olan devreye girebilmektedir. Bu işlemlerin her biri adım adım merkezi olarak takip edilmektedir. Bu şekilde müşterilerin aracın tamir işlemleri ve güncel durumu hakkında sürekli bir iletişim ile bilgilendirilmesi sağlanmaktadır.

Otokar bayileri, Türkiye’de 50 yılı aşkın bir süredir üretim ve tasarımlar gerçekleştiren Otokar’ın satış ve destek bayileridir. Otokar, Sakarya’da 552.000 m²’lik bir alana kurulmuş olan fabrikasında 2000’in üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren bir firmadır. Toplu taşımacılık alanlarında nakliye, lojistik ve otobüs sektörlerinde hafif kamyon ve semi-treyler araçlar üretmektedir. Müşteriler, Otokar’ın resmi web sitesinde bulunan iletişim sekmesine tıklayarak, burada belirtilen müşteri hizmetleri telefonunu arayarak Otokar’la iletişime geçebilirler. Ayrıca Otokar’ın web sitesinde ayrı bir bağlantı olarak çeşitli alanlarda bilgi alabileceğiniz bir İletişim Formu bölümü de bulunmaktadır. Iveco servisi iletişim kurmak için ise, Iveco’nun resmi sitesinde belirtilen müşteri hizmetleri numarasını arayarak destek alabilirsiniz.

Kaynak: short haircuts