Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanayi Tipi ocaklar

Sanayi Tipi ocaklar Endüstriyel

Sanayi Tipi ocaklar

Endüstriyel ocaklar doğalgaz, tüp (lpg) ve elektrikle ile çalışabilen 7,5 kw ve üzeri güç ve 20 mbar enerji üretebilecek blorür ve aksamlara sahip ocaklardır. Başta restoran, oteller, lokantalar ve cafe gibi işletmelerde tercih edilen zamandan tasarruf ve hijyenik üçüncü nesil sanayi tipi mutfak ekipmanlarıdır. sanayi tipi mutfak ocakları paslanmaz krom yüzeyi temizlemesi kolay, uzun ömürlü ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Sanayi tipi mutfak ekipmanları olarak karacasan marka tüm ocakları kapınıza kadar ulaştırıyoruz.

Sanayi Tipi ocakların kullanım yerleri ve özellikleri

sanayi tipi mutfak ocakları 1 le 8 arası yanışlı ce kuzineli fırınlı seçeğiyle paslanmaz çelik gövde olarak üretilmektedir. paslanmaz yüzetleri sayesinde temizlenmesi basit ve zamandan tasarruf sağlayan yapısı ile otelller, dükkan ve işyerleri, restoranlar ve lokanta gibi vb işletmeler tarafından en çok tercih edilen ocaklarıdır. Güvenlik valfli ve termokulplu ocaklardır. Piyasada güven marka imajı ile ve satış sonrası tüm Türkiye genelinde yaygın yetkili servis ağı hizmeti vermesinin yanı sıra bütün ürünleri 2 yıl fabrika garantisindedir.

en uygun fiyat ve özellikler sanayi tipi ocaklar

sanayi tipi ocak ve kuzinelerin en uygun fiyatta ve özellikte modellerini sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. en uygun fiyat ve ödeme avantajını tüm Türkiye’ye kargo ile kapınıza ulaştırıyoruz. Yıllarca aynı verimlilikte kullanabileceğiniz Sanayi tipi ocakları www.sanayitipi.com üzerinden bulabilirsiniz..