Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Numaradan İsim Sorgulama

Numaradan isim sorgulama özellikle

Numaradan isim sorgulama özellikle dolandırıcıların ağına düşmemek için çok önemli. Bazen bir telefon numarası sizi arıyor. Telefon numarasını bilmiyorsunuz. Geri dönüş yapmak istemeyebiliyorsunuz. Geri dönüş yapmadan önce bu numara hakkında bilgi sahibi olmanız çok önemli.

Günümüzde artık virüs programları çoğalmış durumda. Bazı programlar sizin telefonunuzu açtığınızda andan itibaren sizin telefonunuzdaki tüm bilgileri alabiliyor. Tüm bilgiler alındıktan sonra zaten artık o telefonuna alakalı ne yaparsanız yapın nafile. Çünkü bilgileriniz başka bir tarafa geçmiş oluyor. Başka bir tarafa geçmiş olan bilgilerde istenildiği gibi hareket ettirebiliyor. Bu yüzden de dikkatli hareket etmekte fayda var. Dolandırıcıların ağına düşmek istemeyenler bu konuda daha dikkatli hareket etmeli.

Numaradan İsim Sorgulama Nasıl Yapılır?

Numaradan isim sorgulama yapmak istediğinizde sitemize giriş yaparak numarayı yazmanız yeterli oluyor. Sizi arayan numarayı yazdığınızda sizlerden başka daha kimleri aradıysa onların da yorumlarını görebiliyorsunuz. Sizler de yorum yapabilirsiniz. Böyle diğer insanlara da yardım etmiş oluyorsunuz. Gerekli numara sorgulamasını yaptıktan sonra karşımıza çıkan isim veya sizin istediğiniz bir isim konusunda da geri arama yapabilirsiniz. Bu konuda herhangi bir sıkıntı olmaz. Bunun yanı sıra bazı numaralar ve isimler tamamen GSM firmaları tarafından yasaklanmalıdır. Yani dışarıya bilgisi verilememektedir. Veritabanları kullanılamamaktadır. Bu anlamda da bazı numaraları sorguladığınızda karşınıza çıkmayabilir. Ancak yorumlardan yola çıkarak net bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

Numaradan İsim Sorgulama Avantajları Nelerdir?

Günümüzde maalesef ki teknolojiyi kötüye kullanan birçok dolandırıcılar bulunmaktadır. Bu dolandırıcıların önüne geçmek için numaradan isim sorgulama yöntemini tercih edereksizlere de bilmediğimiz numaraları açmadan bilgi alabilirsiniz.

Sizi arayan numarayı açtığınızda bazen insan panik olabilmektedir. Çok bilgili olmak veyahutta çok deneyimli olmak bir şey ifade etmez. Bazen insanın boşluklarına denk gelebilir. O anda vereceğiniz herhangi bir bilgi size de sonrasında çok kötü durumlarla karşı karşıya bırakabilir. Dikkatli hareket etmeli ve dolandırıcıların ağına düşmemelisiniz. Bu konuda dikkatli hareket ettiğiniz takdirde çok daha rahat bir şekilde sonuç alabiliyorsunuz. Numarayı sadece internete yazarak sorgulamasını yapıyorsunuz. Böylece bilgiler sizin önünüze geliyor. Siz de istiyorsanız ondan sonra aradığında açabilir veyahut da kendiniz arayabilirsiniz.