• DOLAR
    5,8147
    %0,44
  • EURO
    6,4658
    %0,25
  • ALTIN
    276,05
    %0,90
  • BIST
    7,7627
    %1,70
İngiltere Öğrenci Vizesi İle Çalışma Hakkı Var Mı?

İngiltere Öğrenci Vizesi İle Çalışma Hakkı Var Mı?

Dil eğitimi almak için veya lisans, lisansüstü programlarına devam ederek kariyerini yükseltmek isteyenlerin pek çok yönden gelişmelerine fırsat verecek ülkelerden birisi olan İngiltere’de belirli dönem kalmalarını sağlayan vize türleri arasında İngiltere Öğrenci Vizesi yer almaktadır. Kişilerin başvuru amaçlarına göre farklılaşan belgelerin talep edilmesiyle gerçekleştirilen başvurular neticesinde kişiler belirli sürelerle ülkede eğitim hakkından faydalanırken, ek olarak bazı haklara da kavuşabilmektedir.

Danışmanlık hizmetlerini sunduğumuz sitelerimizi ziyaret eden kişilerin İngiltere Öğrenci Vizesi hakkında en çok sordukları sorulardan birisi çalışma hakkı ile ilgilidir. Bu vize türüne başvuru yaparak onay aldıktan sonra kısa veya uzun süreli olarak ülkede eğitim hakkından faydalanmaya başlayan kişilerin, aynı zamanda çalışıp çalışamayacaklarına yönelik bazı detaylar bulunmaktadır.

Öğrenci vizesinde yer alan ve kısa dönemi ifade eden Student Visitor Visa türünde çalışma imkânı yer almazken Tier 4 General Student Visa türü ile gidecek olan kişilerin lisans veya lisansüstü programlara katılmasıyla birlikte haftalık 20 saatlik part-time çalışma hakkını elde edeceklerini belirtebiliriz.

Buna göre sizler de kalmak istediğiniz sürelere göre ve hangi eğitimleri alacağınıza yönelik detayları bizlerle paylaşarak, en net ve doğru yanıtları alabilirsiniz. Hem eğitiminizi sürdürmek, hem de çalışmak amacıyla gideceğinizde en uygun vize türüne nasıl ve hangi belgelerle başvuru yapacağınızın yanıtını sizler için detaylı bir şekilde paylaşmaya ve tüm sorularınızı yanıtlamaya devam ediyoruz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİRDE BUNLARA BAKIN