Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hızlı Şarj Dolumu İle Uzun Süreli Kullanım Sunan Elektronik Sigaralar

Elektronik sigara kullanımı her

Elektronik sigara kullanımı her geçen gün artış göstermeye devam ediyor. Sigaradan vazgeçemeyen kişiler hem daha az zararlı olması hem de daha ekonomik bir teklif sunması sebebiyle elektronik sigaraları tercih ediyor. Elektronik cihazlar olduğu için birçok insan şarj problemi yaşayabilmekte. İlk üretilen elektronik cihazlar insanlar tarafından sıklıkla kullanılmaya başlansa da çok memnun kalınmamıştır. Çok büyük ebatlarda olması ve sürekli olarak şarjının yetersiz kalması insanların en çok şikayet ettikleri durumlar arasındaydı. Son dönemde üretilen Pod mod bu problemlerin tamamını çözmeyi başarıyor. Bazı modeller yüksek pil gücü ve düşük tüketimi ile çok daha uzun süre kesintisiz kullanılabiliyor.

Pil Gücü Smok Nord 2 Modeli Kendisi için muhteşem bir elektronik sigara almayı düşünen kişiler tercihlerini Smok nord 2 isimli üründen yana kullanabilirler. Elektronik sigaranın çok düşük seviyedeki boyutlarını gördükleri anda ne kadar doğru bir tercih olduğunu anlayacaklardır. Bunun yanı sıra pil gücü de çok üst seviyede olmaktadır. Teknik özellikleri incelendiğinde Smok Nord 2 isimli ürünün 1500 mAh pil gücüne sahip olduğu görülebilir. Bu boyuttaki bir cihaz için muhteşem bir pil kapasitesidir. Düşük ebatlarda oluşu kullanılan şarjı düşürürken yüksek pil gücüyle birlikte çok uzun ömürlü bir kullanım söz konusu olacaktır. Tüm bunlara ek olarak likit seçimi de doğru yapıldığında en iyi deneyimi sunabilir.

Salt Likitler İle Kalıcı Çözümler Likitler elektronik sigara kullanımında önemli bir rol oynuyor. Likidin kalitesi ne kadar yüksekse elektronik sigaranın sunduğu hizmet de o seviyede artış gösteriyor. Her zaman daha kaliteli bir likit üretmeyi amaçlayan markalar son olarak Salt likit olarak isimlendirilen likit türünü kullanıcılarına sundu. Bu likit türünde baz nikotin yerine nikotin tuzu kullanılıyor. İsmini buradan alan likitler çok daha gerçekçi bir deneyim sunabilmekte. Her çekişte daha yüksek oranda doygunluk sunması da en önemli özelliklerinden bir tanesi. Birkaç çekimde doygunluğa ulaşan insanlar minimum miktarda elektronik sigarayı kullanıyorlar. Böylece hem cihazın ömrü uzuyor hem de daha düşük seviyede harcamalar yapılmış oluyor.