Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hangi Huawei cep  telefonunu almalıyım?

2019’da Huawei, merakla beklenen Huawei

2019’da Huawei, merakla beklenen Huawei P30 ve Huawei P30 Pro cihazlarını piyasaya sürmüş bulunmaktadır. Bu modelleri ile ‘fotoğraf kurallarını yeniden yazmayı hedeflemiştir. Kamera bölümünde ki özellikler sizlere farklı deneyimler yaşatacağından eminiz. Bu nedenle, ileri düzey fotoğrafların mükemmel bir kombinasyonunu, kaygan bir kullanıcı deneyimini ve birçok gücü istiyorsanız, Huawei telefon P30 ve P30 Pro’dan başkasına bakmayın. Tüm Huawei modellerini cimri. com’dan süzebilir cebinize ve zevkinize göre satın alabilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen  Huawei cep  telefonu Modelleri.

Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro ve Huawei Mate 20 Lite telefon modelleri fotoğrafçılık, mobil oyun, tasarım ve batarya gücünden, tam anlamıyla eşsiz bir deneyim sunmak için tasarlanmıştır.

Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei P20 Lite dünyaya açıklandığında kesinlikle üçlü mercek kamerası, güzel ekranı ve tasarımı ve çok rekabetçi fiyatları ile adından sıkça söz ettirmektedir.

Bilmeniz gereken Huawei özellikleri

Leica Kameralar: Keskin, karmaşık ve sevimli fotoğraflar

Leica ile birlikte geliştirilen üçlü ve dörtlü objektifli fotoğraf makinelerinde mobil fotoğrafçılığınızla neyin mümkün olduğunu yeniden keşfedin. Huawei cihazlarıyla cebinizde bir DSLR taşımak gibi, sadece odaklayın ve fotoğraf çekin.

İşlemci: Gelişmiş yonga seti

Huawei’nin 2018/19 önde gelen telefonları, sürekli telefon kullanımı, mobil oyun oynama ve video yayınını sürdürmek için geliştirilmiş güçlü bir Kirin 980 okta çekirdekli işlemci yonga seti ile birlikte geliyor. Verimlilik bakımından daha az güç için daha fazla performans demektir.

EMUI: Huawei’nin basit kullanıcı ara yüzü

Huawei cep telefonları bir Android işletim sistemine ve Huawei EMUI cilt kaplamasına sahiptir. Tasarımı, kesintisiz geçişler ve tek elle kullanım için kolaylık ve basitliğe dayanıyor.

Pil Gücü: Uzun ömürlü pil

4000 mAh’den daha büyük bir pille Huawei cep telefonları ile endişelenmeden cihazınızı daha uzun süre kullanabilirsiniz. Huawei pilleri dayanacak şekilde tasarlanmıştır.