Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erikli’de Kiraya Verilen Evler ve Özellikleri Nelerdir?

Erikli Edirne iline bağlı

Erikli Edirne iline bağlı Saros körfezinde, Gökçeada ile karşılıklı ve yunan adalarına komşu erikli kiralık ev konumda iklimi ve muhteşem doğasıyla tatilcilerin gözdesi, ulaşım kolaylığıyla da yakın ve büyük şehirlerin tercih sıralamasında ilk sıralarda yer alan bir tatil beldesidir.
Beldeye ulaştığınız zaman konaklama için birden fazla seçenek ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle kiraya verilen evler kendi aralarında da çeşitlenmektedir. Evin metrekaresi, içindeki eşyalara göre konforu, bahçe, havuz ve garaj imkânı, merkeze ve denize olan yakınlığı gibi kriterlerle seçim yapılabilmektedir. Eşyalı evlerin içinde buzdolabı, çamaşır makinesi, ankastre ocak, mobilyalar olması
erikli kiralık yazlıkevin mimari özelliklerine göre balkon ve ya terasa sahip olması, inşası sırasında kullanılan pencere, kapı doğramaları, küvet, duşakabin ve ısıcam durumu karar verme aşamasında incelenen özelliklerdendir. Erikli’de müstakil, dubleks, tripleks evler bulunmaktadır. Günlük olarak kiraya verilirken 100 TL ile 600 TL arasında fiyatlar verilmektedir. Sezonluk kiralanabilecek olanlar da mevcuttur.
Konaklama noktanızı belirledikten sonra huzurla, doğa içinde bir tatil geçirebilirsiniz.