Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çin Takvimi Nedir – Cehre

Her anne adayının hayalidir

Her anne adayının hayalidir bebek sahibi olmak. Anne adaylarının olduğu kadar baba adayları da bu konuda oldukça heyecanlıdırlar. Elbette bebek sahibi olmak kadar doğacak bebeğin cinsiyeti de büyük bir merak konusudur. İşte bu noktada Çin takvimi akıllara gelmektedir.

 

Çin Takvimi Nedir?

 

​​​​​Birçok kişinin inandığı ve yine birçok kişinin de batıl bulduğu bu takvim, bebeğin cinsiyetini hesaplama yöntemi olarak kullanılıyor. Adından da anlaşılacağı üzere Çinlilerin icadı olan bu takvim yaklaşık 700 yıldır Çinliler tarafından kullanılıyor ve Çinlilere göre Çin takvimiyle yapılan tahminlerin % 90 doğruluk payı bulunuyor. Kullanımı son derece kolay olan bu yöntem için anne adayının gün ay yıl şeklinde doğum tarihi ve son adet tarihidir. Bu bilgiler ışığında kısa sürede bebeğinizin cinsiyet tahmini yapılabilmektedir. Eğer siz de Çin takvimine inanıyorsanız bebeğinizin cinsiyetini bu şekilde belirleyebilirsiniz.

 

Gebelik Hesaplaması Nasıl Yapılır?

 

Bebeğinizin cinsiyeti kadar önemli olan bir diğer husus da gebelik hesaplamasıdır. Gebelik hesaplama için gerekli olan tek şey anne adayının son adet tarihidir. Bu şekilde bir hesaplamayla elbette ki bir iki haftalık zaman farkı olabilmektedir. Bu da yumurtlamanın olduğu zamanla ilgilidir. Ancak genel bir tarih elde etmek ve doğacak bebeğinizin tahmini doğum tarihini öğrenmek açısından oldukça önemlidir.

 

​​​​​Gerek hamilelik hesaplaması gerekse de bebeğinizin cinsiyeti konularında sizlere yardımcı olabilecek olan cehre internet sitesi oldukça faydalı bilgiler vermekte ve akıllardaki soru işaretlerini gidermektedir.