Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kobitsa Petrol Anlaşmaları

Kobitsa olarak bizler satın alma süreçlerinde firma ve tedarikçileri bir araya getiren bir kuruluşuz.

Kobitsa olarak bizler satın

Kobitsa olarak bizler satın alma süreçlerinde firma ve tedarikçileri bir araya getiren bir kuruluşuz. Kobitsa olarak sektörün öncüsü birçok tedarikçi firma ile anlaşmalar yapıyoruz. Ve üyelerimizin tüm hizmet ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayarak yüklü rakamlarda siparişler ortaya çıkarıyoruz. Bu yüklü ve toplu siparişleri tedarikçilerimizden temin ediyoruz. Böylelikle güçlü bir pazarlık imkânı yaratarak piyasa fiyatlarının çok altında, karlı alışverişler ortaya çıkarıyoruz. Bu tür bir işbirliği sayesinde hem üyelerimiz hem de tedarikçi firmalarımız fayda sağlamış oluyor.

Kobitsa olarak üyelerimizin yakıt ihtiyaçları için sektörün öncüsü Petrol ofisi ile anlaşmamız mevcuttur. Tüm yakıt ihtiyaçlarınızı çok uygun fiyatlarla elde edebilmek için Kobitsa web sayfası üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Site içeriğinde yer alan tüm tedarikçilerimizi ve mevcut anlaşmalarımızı detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda başvuru bölümünden firmanızı sistemimize dâhil etmek üzere başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kobitsa Anlaşmaları

Kobitsa kuruluşu olarak işletmelerin hammadde haricinde tüm hizmet giderlerini en uygun fiyatlarla karşılaması adına çalışmalar yapıyoruz.

Her türlü kargo ihtiyaçlarınız için sektörün en güçlü birkaç kargo firması ile Kargo anlaşması yapıyor ve sizlerin bu anlaşmalardan faydalanmanızı sağlıyoruz. Böylelikle en uygun girdi maliyetleri ile çok daha kazançlı firmalar olmanıza aracı oluyoruz.

Sırma su firması ile yapmış olduğumuz anlaşma sonucunda işletmelere piyasa fiyatlarından çok daha uygun fiyatlarla su tedarik imkanı sağlıyoruz.